Efternavn CodiroliAt vide mere om Codiroli efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codiroli efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codiroli.

Codiroli efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codiroli, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codiroli helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codiroli

Se kort over efternavn Codiroli

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codiroli i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codiroli, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codiroli, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codiroli efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codiroli efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codiroli er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codiroli i verden

 1. Schweiz Schweiz (110)
 2. USA USA (73)
 3. Belgien Belgien (24)
 4. Argentina Argentina (5)
 5. England England (3)
 6. Frankrig Frankrig (2)
 7. Brasilien Brasilien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codiroli rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codiroli efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codiroli er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codiroli er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Codiroli. Dette skyldes, at efternavnet Codiroli ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codiroli, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codiroli.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codiroli kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codiroli, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Codiroli eller nogle af de efternavne, der ligner Codiroli, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codiroli blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codiroli med en fælles rod.

 1. Cedrola
 2. Catroli
 3. Chiodaroli
 4. Cedarholm
 5. Cederholm
 6. Cedrelli
 7. Cotarelo
 8. Coterell
 9. Cotirlea
 10. Cotrel
 11. Cotrell
 12. Cottrel
 13. Cottrell
 14. Cottrill
 15. Cidral
 16. Cotarelli
 17. Cattroll
 18. Cadriel
 19. Caterall
 20. Cathrall
 21. Catral
 22. Catrell
 23. Cattrell
 24. Caturla
 25. Cederwald
 26. Cedrillo
 27. Cetrulo
 28. Citarelli
 29. Coterillo
 30. Cotherel
 31. Cotriel
 32. Cotterall
 33. Cotterel
 34. Cotterell
 35. Cotterill
 36. Cottriel
 37. Couterel
 38. Cuthrell
 39. Cutrell
 40. Cuttrell