Efternavn CodigliaAt vide mere om Codiglia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codiglia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codiglia.

Codiglia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codiglia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codiglia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codiglia

Se kort over efternavn Codiglia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codiglia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codiglia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codiglia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codiglia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codiglia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codiglia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codiglia i verden

 1. Italien Italien (103)
 2. Kroatien Kroatien (21)
 3. Chile Chile (19)
 4. Argentina Argentina (14)
 5. Norge Norge (11)
 6. USA USA (6)
 7. Schweiz Schweiz (3)
 8. Ecuador Ecuador (1)
 9. Nederlandene Nederlandene (1)
 10. Uruguay Uruguay (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codiglia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codiglia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codiglia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codiglia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Codiglia gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Codiglia. Dette skyldes, at efternavnet Codiglia ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Codiglia, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Codiglia, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Codiglia eller nogle af de efternavne, der ligner Codiglia, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codiglia blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codiglia med en fælles rod.

 1. Codeglia
 2. Cottiglia
 3. Cotigliani
 4. Codiglione
 5. Codesal
 6. Cudzilo
 7. Cutcliff
 8. Cutsail
 9. Cutzal
 10. Cutkelvin
 11. Cotticelli
 12. Cutchall
 13. Cutcliffe
 14. Cutshall
 15. Czytajlo
 16. Chitsulo
 17. Cuthkelvin
 18. Catchlove
 19. Cotacallapa
 20. Chaudessolle