Efternavn CodicaAt vide mere om Codica efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codica efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codica.

Codica efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codica, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codica helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codica

Se kort over efternavn Codica

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codica i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codica, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codica, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codica efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codica efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codica er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codica i verden

 1. Rumænien Rumænien (5)
 2. Brasilien Brasilien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codica rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codica efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codica er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codica er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codica kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codica, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Codica eller nogle af de efternavne, der ligner Codica, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codica blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codica med en fælles rod.

 1. Codeca
 2. Codici
 3. Codice
 4. Cotica
 5. Cetica
 6. Codega
 7. Codias
 8. Cotiga
 9. Cottica
 10. Cotich
 11. Codjia
 12. Codicè
 13. Cotic
 14. Codis
 15. Caddick
 16. Cadiz
 17. Catic
 18. Catico
 19. Chadick
 20. Codes
 21. Codescu
 22. Codeso
 23. Codez
 24. Codjo
 25. Cotac
 26. Cotis
 27. Cotoc
 28. Cuttica
 29. Cadis
 30. Cotik
 31. Chodis
 32. Chedick
 33. Cidik
 34. Cotias
 35. Codoceo
 36. Cotza
 37. Caduco
 38. Cutic
 39. Cotaco
 40. Cudik