Efternavn CodiAt vide mere om Codi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codi.

Codi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codi

Se kort over efternavn Codi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codi i verden

 1. Iran Iran (78)
 2. Indonesien Indonesien (34)
 3. Benin Benin (10)
 4. Indien Indien (10)
 5. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 6. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 7. Malaysia Malaysia (1)
 8. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Codi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codi.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codi, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Codi eller nogle af de efternavne, der ligner Codi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codi med en fælles rod.

 1. Cadi
 2. Cedi
 3. Cod
 4. Coda
 5. Codd
 6. Code
 7. Codio
 8. Codo
 9. Cody
 10. Coti
 11. Cudi
 12. Cidi
 13. Cad
 14. Cada
 15. Cadd
 16. Cade
 17. Cadio
 18. Cado
 19. Cady
 20. Cati
 21. Ced
 22. Cedo
 23. Chadi
 24. Chidi
 25. Chiodi
 26. Choda
 27. Cid
 28. Cide
 29. Coad
 30. Coada
 31. Coade
 32. Coady
 33. Coat
 34. Codau
 35. Coday
 36. Codde
 37. Codey
 38. Coedo
 39. Coido
 40. Coit