Efternavn Codevilla



At vide mere om Codevilla efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codevilla efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codevilla.

Codevilla efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codevilla, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codevilla helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codevilla

Se kort over efternavn Codevilla

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codevilla i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codevilla, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codevilla, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codevilla efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codevilla efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codevilla er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codevilla i verden

 1. Argentina Argentina (177)
 2. Brasilien Brasilien (98)
 3. Italien Italien (73)
 4. USA USA (27)
 5. Sydafrika Sydafrika (12)
 6. Schweiz Schweiz (3)
 7. Kina Kina (2)
 8. Mexico Mexico (2)
 9. Filippinerne Filippinerne (2)
 10. England England (1)
 11. Uruguay Uruguay (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codevilla rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codevilla efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codevilla er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codevilla er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Codevilla gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet Codevilla eller nogle af de efternavne, der ligner Codevilla, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codevilla blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codevilla med en fælles rod.

 1. Codevila
 2. Cadevilla
 3. Catevilla
 4. Caudevilla
 5. Cadevall
 6. Chedeville
 7. Cativiela
 8. Catepillan
 9. Cadaval
 10. Cadabal
 11. Cadafalch
 12. Chatfield
 13. Cotobal
 14. Cattivello
 15. Coutable
 16. Catafal
 17. Catapult
 18. Cotteblanche
 19. Chatfield-taylor
 20. Cueto felgueroso
 21. Cueto-felgueroso