Efternavn CodenottiAt vide mere om Codenotti efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codenotti efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codenotti.

Codenotti efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codenotti, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codenotti helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codenotti

Se kort over efternavn Codenotti

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codenotti i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codenotti, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codenotti, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codenotti efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codenotti efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codenotti er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codenotti i verden

 1. Italien Italien (1067)
 2. Tyskland Tyskland (10)
 3. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (4)
 4. Thailand Thailand (4)
 5. Brasilien Brasilien (3)
 6. USA USA (2)
 7. Australien Australien (1)
 8. Schweiz Schweiz (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codenotti rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codenotti efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codenotti er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codenotti er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codenotti, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codenotti.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codenotti kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codenotti, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Cadenat
 2. Cadenato
 3. Cadenet
 4. Codinton
 5. Cotentin
 6. Catenot
 7. Cadanet
 8. Cadenhead
 9. Cadiente
 10. Catente
 11. Cotant
 12. Cotonat
 13. Cottenet
 14. Cadantu
 15. Cothenet
 16. Catandi
 17. Catinat
 18. Cotanda
 19. Coutant
 20. Cudiamat
 21. Chatimnotri
 22. Cottinet
 23. Chatenet
 24. Cathenod
 25. Catonnet
 26. Chetwynd
 27. Cutanda
 28. Cutando
 29. Catando
 30. Coutand
 31. Chetwind
 32. Chetwynde
 33. Chittenden
 34. Chitundu
 35. Chitanda
 36. çetintaş
 37. Ciadamidaro
 38. Caetano de araujo
 39. Cattaneo della volta