Efternavn CardunerAt vide mere om Carduner efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Carduner efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Carduner.

Carduner efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Carduner, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Carduner helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Carduner

Se kort over efternavn Carduner

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Carduner i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Carduner, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Carduner, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Carduner efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Carduner efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Carduner er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Carduner i verden

 1. Frankrig Frankrig (772)
 2. USA USA (81)
 3. Argentina Argentina (22)
 4. Canada Canada (20)
 5. Israel Israel (19)
 6. Brasilien Brasilien (3)
 7. Spanien Spanien (1)
 8. Nederlandene Nederlandene (1)
 9. Saint Pierre og Miquelon Saint Pierre og Miquelon (1)
 10. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Carduner rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Carduner efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Carduner er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Carduner er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Carduner gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Carduner. Dette skyldes, at efternavnet Carduner ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Carduner, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Carduner, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Carduner kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Carduner, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Carduner eller nogle af de efternavne, der ligner Carduner, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Carduner blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Carduner med en fælles rod.

 1. Cardiner
 2. Cardner
 3. Cardoner
 4. Cardine
 5. Cardines
 6. Cardinet
 7. Cardinez
 8. Cardone
 9. Cardonel
 10. Cartner
 11. Cordiner
 12. Cordner
 13. Cordoner
 14. Cardenes
 15. Cardones
 16. Caradine
 17. Cardan
 18. Cardana
 19. Cardani
 20. Carden
 21. Cardenal
 22. Cardenas
 23. Cardenaz
 24. Cardenete
 25. Cardeno
 26. Cardente
 27. Cardentey
 28. Cardin
 29. Cardina
 30. Cardinael
 31. Cardinal
 32. Cardinas
 33. Cardinell
 34. Cardini
 35. Cardinis
 36. Cardino
 37. Cardon
 38. Cardona
 39. Cardoni
 40. Cardonne