Efternavn CabañinAt vide mere om Cabañin efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cabañin efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cabañin.

Cabañin efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cabañin, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cabañin helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cabañin

Se kort over efternavn Cabañin

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cabañin i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cabañin, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cabañin, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cabañin efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cabañin efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cabañin er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cabañin i verden

 1. Spanien Spanien (29)
 2. Peru Peru (25)
 3. Venezuela Venezuela (2)
 4. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cabañin rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cabañin efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cabañin er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cabañin er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cabañin gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cabañin. Dette skyldes, at efternavnet Cabañin ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cabañin, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cabañin.

 1. Cabanin
 2. Cabanayan
 3. Chabanon
 4. Chapoñan
 5. Cobanyan
 6. Cavanini
 7. Capannini
 8. Chapnin
 9. Capman
 10. Cauffman
 11. Caufman
 12. Chapman
 13. Chapmon
 14. Chobanian
 15. Capanema
 16. Chobanyan
 17. Chavanon
 18. Capmany
 19. Cebamanos
 20. Cevennini
 21. Chaffman
 22. Chevenon
 23. Chipman
 24. Chipnan
 25. Coffman
 26. Coopman
 27. Copeman
 28. Copening
 29. Coponen
 30. Cuffman
 31. Cebanenco
 32. Coifman
 33. Chaponan
 34. Cevenini
 35. Capunihan
 36. Coopmans
 37. Chebanenko
 38. Chevennement