Efternavn CabañilAt vide mere om Cabañil efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cabañil efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cabañil.

Cabañil efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cabañil, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cabañil helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cabañil

Se kort over efternavn Cabañil

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cabañil i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cabañil, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cabañil, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cabañil efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cabañil efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cabañil er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cabañil i verden

 1. Spanien Spanien (21)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cabañil rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cabañil efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cabañil er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cabañil er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cabañil, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cabañil.

 1. Cabanil
 2. Cabanell
 3. Cabanel
 4. Cabanela
 5. Cabaniles
 6. Cabanilla
 7. Chabanel
 8. Cibanal
 9. Cabnal
 10. Cavaniel
 11. Cabanelas
 12. Cabanellas
 13. Cabanillas
 14. Cabanilles
 15. Capannoli
 16. Capinel
 17. Chavanel
 18. Cabanlong
 19. Cibinel
 20. Capannolo
 21. Cabaniellas
 22. Cavanillas
 23. Cavanilles
 24. Chapinal
 25. Chaponnel
 26. Chibnall
 27. Copnall
 28. Copnell
 29. Civinelli
 30. Cappannelli
 31. Chiappinelli
 32. Coppenolle
 33. Coppenhall