Efternavn CabañeroAt vide mere om Cabañero efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cabañero efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cabañero.

Cabañero efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cabañero, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cabañero helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cabañero

Se kort over efternavn Cabañero

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cabañero i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cabañero, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cabañero, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cabañero efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cabañero efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cabañero er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cabañero i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (8346)
 2. Spanien Spanien (2022)
 3. Argentina Argentina (14)
 4. England England (2)
 5. USA USA (2)
 6. Bolivia Bolivia (1)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Colombia Colombia (1)
 9. Ækvatorialguinea Ækvatorialguinea (1)
 10. Panama Panama (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cabañero rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cabañero efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cabañero er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cabañero er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cabañero, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cabañero, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cabañero kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cabañero, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Cabañero eller nogle af de efternavne, der ligner Cabañero, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cabañero blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cabañero med en fælles rod.

 1. Cabañeros
 2. Cabanero
 3. Cabaneiro
 4. Cabaneros
 5. Cobanera
 6. Capener
 7. Capineri
 8. Caponera
 9. Cavener
 10. Cavner
 11. Capanari
 12. Cappanera
 13. Capner
 14. Capmare
 15. Cavnar
 16. Cipponeri
 17. Cappanari
 18. Cappannari
 19. Capenor
 20. Cavnor
 21. Copner
 22. Capenhurst
 23. Capmartin
 24. Coffinardi
 25. Capnerhurst
 26. Coppenrath