Efternavn ççAt vide mere om çç efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at çç efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet çç.

çç efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder çç, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet çç helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet çç

Se kort over efternavn çç

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal çç i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet çç, så vi kan få præcise oplysninger om alle de çç, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor çç efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med çç efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis çç er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest çç i verden

 1. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal çç rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med çç efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor çç er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande çç er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet çç gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet çç, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner çç.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet çç, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner çç, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet çç eller nogle af de efternavne, der ligner çç, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet çç blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn çç med en fælles rod.

 1. çay
 2. çi
 3. C
 4. Ca
 5. Caha
 6. Caho
 7. Cahy
 8. Cai
 9. Caia
 10. Caii
 11. Caio
 12. Cao
 13. Cau
 14. Caw
 15. Cay
 16. Caya
 17. Caye
 18. Cayo
 19. Ce
 20. Cea
 21. Cee
 22. Ceh
 23. Cei
 24. Ceo
 25. Cey
 26. Ch
 27. Cha
 28. Chae
 29. Chai
 30. Chao
 31. Chau
 32. Chaw
 33. Chay
 34. Che
 35. Chea
 36. Chee
 37. Cheu
 38. Chew