Efternavn çabaletteAt vide mere om çabalette efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at çabalette efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet çabalette.

çabalette efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder çabalette, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet çabalette helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet çabalette

Se kort over efternavn çabalette

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal çabalette i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet çabalette, så vi kan få præcise oplysninger om alle de çabalette, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor çabalette efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med çabalette efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis çabalette er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest çabalette i verden

 1. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal çabalette rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med çabalette efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor çabalette er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande çabalette er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner çabalette. Dette skyldes, at efternavnet çabalette ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet çabalette, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner çabalette.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet çabalette kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner çabalette, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Cabalet
 2. Capelette
 3. Caplette
 4. Cavaletti
 5. Cavaletto
 6. Caballet
 7. Capelete
 8. Cavaleta
 9. Cavalletti
 10. Cabalt
 11. Capeletto
 12. Capuletti
 13. Caballud
 14. Capelet
 15. Capeleti
 16. Capelletti
 17. Cavelet
 18. Chapelet
 19. Chaplet
 20. Chivalet
 21. Cipoletti
 22. Cipolletti
 23. Civiletti
 24. Cobaleda
 25. Coblet
 26. Capuleto
 27. Cablat
 28. Cupoletti
 29. Cipolletta
 30. Cobalt
 31. Cippoletta
 32. Chobelet
 33. Cipelletti
 34. Capulet
 35. Civiletto
 36. Capalot
 37. Capuleti
 38. Capalit
 39. Cavallotti
 40. Cabellud