Efternavn BäckerAt vide mere om Bäcker efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Bäcker efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Bäcker.

Bäcker efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Bäcker, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Bäcker helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Bäcker

Se kort over efternavn Bäcker

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Bäcker i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Bäcker, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Bäcker, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Bäcker efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Bäcker efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Bäcker er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Bäcker i verden

 1. Tyskland Tyskland (8843)
 2. Sverige Sverige (198)
 3. Østrig Østrig (100)
 4. Nederlandene Nederlandene (38)
 5. Ungarn Ungarn (29)
 6. Schweiz Schweiz (19)
 7. Sydafrika Sydafrika (15)
 8. Norge Norge (7)
 9. Danmark Danmark (4)
 10. USA USA (4)
 11. Belgien Belgien (2)
 12. Argentina Argentina (1)
 13. Brasilien Brasilien (1)
 14. Kina Kina (1)
 15. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 16. Spanien Spanien (1)
 17. Finland Finland (1)
 18. Frankrig Frankrig (1)
 19. Indien Indien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Bäcker rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Bäcker efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Bäcker er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Bäcker er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Bäcker. Dette skyldes, at efternavnet Bäcker ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Bäcker, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Bäcker, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Bäcker kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Bäcker, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Bäcker eller nogle af de efternavne, der ligner Bäcker, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Bäcker blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Bäcker med en fælles rod.

 1. Backer
 2. Baecker
 3. Becker
 4. Beucker
 5. Bicker
 6. Bocker
 7. Boecker
 8. Bucker
 9. Buecker
 10. Beecker
 11. Bacher
 12. Baecher
 13. Baicher
 14. Baker
 15. Bakker
 16. Bascher
 17. Basker
 18. Baucher
 19. Beacher
 20. Becer
 21. Becher
 22. Beecher
 23. Beeker
 24. Beicher
 25. Beker
 26. Bekker
 27. Bescher
 28. Beucher
 29. Beuker
 30. Bicher
 31. Bickar
 32. Bieker
 33. Bischer
 34. Bisker
 35. Bocher
 36. Boecher
 37. Boeker
 38. Boker
 39. Boocher
 40. Booker