Efternavn AbarbanelAt vide mere om Abarbanel efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarbanel efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarbanel.

Abarbanel efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarbanel, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarbanel helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarbanel

Se kort over efternavn Abarbanel

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarbanel i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarbanel, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarbanel, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarbanel efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarbanel efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarbanel er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarbanel i verden

 1. Israel Israel (273)
 2. USA USA (198)
 3. Rusland Rusland (41)
 4. Canada Canada (25)
 5. Nederlandene Nederlandene (9)
 6. Ukraine Ukraine (6)
 7. Hviderusland Hviderusland (4)
 8. England England (3)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Spanien Spanien (1)
 11. Frankrig Frankrig (1)
 12. Skotland Skotland (1)
 13. Italien Italien (1)
 14. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 15. New Zealand New Zealand (1)
 16. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarbanel rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarbanel efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarbanel er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarbanel er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abarbanel gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abarbanel. Dette skyldes, at efternavnet Abarbanel ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abarbanel kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abarbanel, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abravanel
 2. Avarvarei
 3. Abrev
 4. Averbach
 5. Avarvari
 6. Abu rabee
 7. Avirvare
 8. Abrebo
 9. Averbeck
 10. Averbuch
 11. Averbukh
 12. Abu arab
 13. Abu rabia
 14. Averbuj
 15. Averbuy
 16. Avrabos
 17. Aperribai
 18. Aperribay
 19. Auberville
 20. Aubreby
 21. Averhoff
 22. Afribo
 23. Averoff
 24. Abou harb
 25. Abaraviciute
 26. Aprovechar