Efternavn AbambariAt vide mere om Abambari efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abambari efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abambari.

Abambari efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abambari, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abambari helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abambari

Se kort over efternavn Abambari

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abambari i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abambari, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abambari, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abambari efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abambari efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abambari er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abambari i verden

 1. Ecuador Ecuador (351)
 2. USA USA (8)
 3. Colombia Colombia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abambari rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abambari efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abambari er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abambari er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abambari. Dette skyldes, at efternavnet Abambari ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abambari, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abambari, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abambari kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abambari, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abimbola
 2. Apenburg
 3. Abu hanif
 4. Abnab
 5. Abenov
 6. Aufenberg
 7. Abenova
 8. Auffenberg
 9. Apanovich
 10. Appenberger