Efternavn AbabsaAt vide mere om Ababsa efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ababsa efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ababsa.

Ababsa efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ababsa, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ababsa helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ababsa

Se kort over efternavn Ababsa

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ababsa i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ababsa, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ababsa, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ababsa efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ababsa efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ababsa er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ababsa i verden

 1. Algeriet Algeriet (14092)
 2. Marokko Marokko (170)
 3. Frankrig Frankrig (99)
 4. Tunesien Tunesien (4)
 5. Thailand Thailand (2)
 6. Canada Canada (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. England England (1)
 10. Italien Italien (1)
 11. Jordan Jordan (1)
 12. Malaysia Malaysia (1)
 13. Nederlandene Nederlandene (1)
 14. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 15. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ababsa rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ababsa efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ababsa er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ababsa er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Ababsa, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Ababsa, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Ababsa kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Ababsa, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Ababacar
 2. Abubaka
 3. Abubakar
 4. Abubacar
 5. Abovic
 6. Abeibek
 7. Abebech
 8. Abubakr
 9. Aboubacar
 10. Aboubakar
 11. Abouhafs
 12. Abu-bakr
 13. Abubakari
 14. Abubaker
 15. Abu-bakar
 16. Abubacarr
 17. Aboubakr
 18. Abu bakar
 19. Abu bakr
 20. Abovich
 21. Abubakary
 22. Abo bakr
 23. Abeibeck
 24. Abubakir
 25. Aboubekr
 26. Aboubaker
 27. Aboobakur
 28. Aboubakary
 29. Aboubakari
 30. Aboobakru
 31. Abu baker
 32. Aboobakuru
 33. Abouhaboucha
 34. Abu abbas era
 35. Abubakirov
 36. Aboubakarov
 37. Abubakar bare
 38. Aboufajreldin