Efternavn AbabnehAt vide mere om Ababneh efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ababneh efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ababneh.

Ababneh efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ababneh, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ababneh helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ababneh

Se kort over efternavn Ababneh

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ababneh i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ababneh, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ababneh, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ababneh efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ababneh efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ababneh er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ababneh i verden

 1. Jordan Jordan (17003)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (3419)
 3. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (129)
 4. Bahrain Bahrain (73)
 5. USA USA (53)
 6. England England (20)
 7. Tyskland Tyskland (19)
 8. Qatar Qatar (12)
 9. Canada Canada (10)
 10. New Zealand New Zealand (7)
 11. Rusland Rusland (6)
 12. Oman Oman (6)
 13. Australien Australien (4)
 14. Kuwait Kuwait (4)
 15. Thailand Thailand (2)
 16. Ukraine Ukraine (1)
 17. Yemen Yemen (1)
 18. Afghanistan Afghanistan (1)
 19. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 20. Belgien Belgien (1)
 21. Hviderusland Hviderusland (1)
 22. Kina Kina (1)
 23. Egypten Egypten (1)
 24. Frankrig Frankrig (1)
 25. Skotland Skotland (1)
 26. Haiti Haiti (1)
 27. Italien Italien (1)
 28. Cambodja Cambodja (1)
 29. Libanon Libanon (1)
 30. Libyen Libyen (1)
 31. Nederlandene Nederlandene (1)
 32. Filippinerne Filippinerne (1)
 33. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ababneh rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ababneh efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ababneh er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ababneh er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Ababneh gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Ababneh, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Ababneh, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Ababneh kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Ababneh, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abyven
 2. Abovyan
 3. Abufom
 4. Abou bamba
 5. Abou bangoura