Efternavn AattarAt vide mere om Aattar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aattar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aattar.

Aattar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aattar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aattar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aattar

Se kort over efternavn Aattar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aattar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aattar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aattar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aattar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aattar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aattar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aattar i verden

 1. Marokko Marokko (851)
 2. Indien Indien (373)
 3. Spanien Spanien (26)
 4. Frankrig Frankrig (25)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Schweiz Schweiz (1)
 7. England England (1)
 8. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aattar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aattar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aattar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aattar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aattar. Dette skyldes, at efternavnet Aattar ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aattar kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aattar, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aatar
 2. Attar
 3. Atar
 4. Athar
 5. Attari
 6. Atter
 7. Autar
 8. Attara
 9. Awotar
 10. Adar
 11. Ahaidar
 12. Ahidar
 13. Aitour
 14. Ater
 15. Ather
 16. Ator
 17. Auter
 18. Auther
 19. Author
 20. Autier
 21. Autor
 22. Autray
 23. Ayter
 24. Adhar
 25. Aitor
 26. Aithor
 27. Atara
 28. Atare
 29. Aouttara
 30. Aether
 31. Ahedar
 32. Aydar
 33. Attore
 34. Atra
 35. Adair
 36. Adare
 37. Adaro
 38. Addair
 39. Addari
 40. Ader