Efternavn AatifAt vide mere om Aatif efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aatif efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aatif.

Aatif efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aatif, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aatif helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aatif

Se kort over efternavn Aatif

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aatif i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aatif, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aatif, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aatif efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aatif efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aatif er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aatif i verden

 1. Marokko Marokko (1260)
 2. Indien Indien (809)
 3. Pakistan Pakistan (387)
 4. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (316)
 5. Frankrig Frankrig (48)
 6. Mauretanien Mauretanien (32)
 7. Spanien Spanien (17)
 8. Norge Norge (15)
 9. England England (8)
 10. Skotland Skotland (8)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (6)
 12. USA USA (5)
 13. Egypten Egypten (4)
 14. Afghanistan Afghanistan (2)
 15. Danmark Danmark (2)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Bahrain Bahrain (1)
 18. Canada Canada (1)
 19. Kina Kina (1)
 20. Algeriet Algeriet (1)
 21. Luxembourg Luxembourg (1)
 22. Nederlandene Nederlandene (1)
 23. Oman Oman (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aatif rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aatif efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aatif er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aatif er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aatif. Dette skyldes, at efternavnet Aatif ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aatif kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aatif, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aatif eller nogle af de efternavne, der ligner Aatif, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aatif blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aatif med en fælles rod.

 1. Atif
 2. Awatif
 3. Aatef
 4. Attif
 5. Atef
 6. Athif
 7. Atifi
 8. Attaf
 9. Aouatif
 10. Awatef
 11. Attifa
 12. Adif
 13. Adib
 14. Ahaitaf
 15. Atouf
 16. Ativa
 17. Attafi
 18. Aouatef
 19. Atipo
 20. Aytiev
 21. Athifa
 22. Attiba
 23. Atab
 24. Aitab
 25. Attab
 26. Adef
 27. Adabi
 28. Atapia
 29. Aitba
 30. Atipi
 31. Adeba
 32. Adeva
 33. Adibi
 34. Ataeva
 35. Ateba
 36. Attabi
 37. Attaibi
 38. Ataev
 39. Atayev
 40. Ahadov