Efternavn AashiqAt vide mere om Aashiq efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aashiq efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aashiq.

Aashiq efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aashiq, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aashiq helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aashiq

Se kort over efternavn Aashiq

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aashiq i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aashiq, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aashiq, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aashiq efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aashiq efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aashiq er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aashiq i verden

 1. Pakistan Pakistan (6098)
 2. Afghanistan Afghanistan (1795)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (278)
 4. Indien Indien (180)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (42)
 6. Sri Lanka Sri Lanka (9)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. England England (6)
 9. Bangladesh Bangladesh (1)
 10. Bahrain Bahrain (1)
 11. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 12. Rusland Rusland (1)
 13. USA USA (1)
 14. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aashiq rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aashiq efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aashiq er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aashiq er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aashiq, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aashiq, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aashiq kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aashiq, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aashiq eller nogle af de efternavne, der ligner Aashiq, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aashiq blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aashiq med en fælles rod.

 1. Ashiq
 2. Aachiq
 3. Akashi
 4. Ashik
 5. Achiq
 6. Aakhus
 7. Aaziz
 8. Acasio
 9. Achig
 10. Achik
 11. Agachi
 12. Akash
 13. Ashok
 14. Asis
 15. Assis
 16. Agassi
 17. Akachi
 18. Askis
 19. Agasi
 20. Asig
 21. Agushi
 22. Ashiku
 23. Asik
 24. Akasha
 25. Ashek
 26. Azachi
 27. Achic
 28. Ashish
 29. Aysik
 30. Aazouz
 31. Acaccia
 32. Acacio
 33. Acaso
 34. Achak
 35. Achas
 36. Aches
 37. Achez
 38. Achiga
 39. Achs
 40. Agache