Efternavn AasandAt vide mere om Aasand efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aasand efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aasand.

Aasand efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aasand, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aasand helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aasand

Se kort over efternavn Aasand

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aasand i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aasand, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aasand, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aasand efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aasand efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aasand er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aasand i verden

 1. USA USA (140)
 2. Norge Norge (62)
 3. Danmark Danmark (4)
 4. Sverige Sverige (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aasand rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aasand efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aasand er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aasand er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aasand gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aasand kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aasand, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aasand eller nogle af de efternavne, der ligner Aasand, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aasand blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aasand med en fælles rod.

 1. Assande
 2. Asandi
 3. Assant
 4. Acant
 5. Akande
 6. Asandei
 7. Asante
 8. Asendi
 9. Assandri
 10. Assante
 11. Assanti
 12. Assent
 13. Aussant
 14. Acanda
 15. Asmad
 16. Ashant
 17. Akanda
 18. Aksanti
 19. Akmad
 20. Asandra
 21. Asmid
 22. Achondo
 23. Aconda
 24. Acsinte
 25. Agent
 26. Agmata
 27. Agunda
 28. Agundo
 29. Aixandri
 30. Aksamit
 31. Asanidze
 32. Ascanta
 33. Asconde
 34. Asmat
 35. Asmit
 36. Assento
 37. Axmed
 38. Azcondo
 39. Azmat
 40. Ascondo