Efternavn AarstadAt vide mere om Aarstad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aarstad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aarstad.

Aarstad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aarstad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aarstad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aarstad

Se kort over efternavn Aarstad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aarstad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aarstad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aarstad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aarstad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aarstad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aarstad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aarstad i verden

 1. Norge Norge (623)
 2. USA USA (245)
 3. Canada Canada (22)
 4. Sverige Sverige (11)
 5. Belgien Belgien (10)
 6. Rusland Rusland (4)
 7. Afghanistan Afghanistan (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Danmark Danmark (1)
 10. Estland Estland (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aarstad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aarstad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aarstad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aarstad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aarstad. Dette skyldes, at efternavnet Aarstad ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aarstad, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aarstad.

 1. Aarestad
 2. Arshad
 3. Arista
 4. Arshid
 5. Arkad
 6. Aristed
 7. Aarseth
 8. Arushad
 9. Aresta
 10. Arsti
 11. Arktan
 12. Arshed
 13. Arstall
 14. Airgood
 15. Araste
 16. Arastey
 17. Arasti
 18. Arastu
 19. Arcada
 20. Arcadi
 21. Archat
 22. Archid
 23. Arcod
 24. Areste
 25. Aresti
 26. Arestin
 27. Arestio
 28. Arestoy
 29. Argeta
 30. Argota
 31. Aristain
 32. Ariste
 33. Aristi
 34. Aristide
 35. Aristil
 36. Aristin
 37. Aristo
 38. Ariston
 39. Aristot
 40. Aristov