Efternavn AariAt vide mere om Aari efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aari efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aari.

Aari efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aari, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aari helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aari

Se kort over efternavn Aari

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aari i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aari, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aari, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aari efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aari efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aari er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aari i verden

 1. Indien Indien (621)
 2. Nigeria Nigeria (102)
 3. Pakistan Pakistan (45)
 4. Irak Irak (42)
 5. Iran Iran (29)
 6. Afghanistan Afghanistan (19)
 7. Estland Estland (12)
 8. USA USA (8)
 9. Niger Niger (7)
 10. Finland Finland (6)
 11. Indonesien Indonesien (5)
 12. Malaysia Malaysia (5)
 13. Kiribati Kiribati (4)
 14. Uganda Uganda (4)
 15. Tyskland Tyskland (2)
 16. England England (2)
 17. Peru Peru (2)
 18. Frankrig Frankrig (1)
 19. Irland Irland (1)
 20. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (1)
 21. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 22. Taiwan Taiwan (1)
 23. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aari rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aari efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aari er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aari er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aari gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aari, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aari.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aari, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aari, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aari kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aari, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aar
 2. Ari
 3. Arri
 4. Ayari
 5. Airi
 6. Aaro
 7. Ahri
 8. Aer
 9. Aery
 10. Ahr
 11. Air
 12. Aira
 13. Aire
 14. Airo
 15. Airy
 16. Ar
 17. Ara
 18. Arai
 19. Are
 20. Arei
 21. Aria
 22. Arie
 23. Aro
 24. Arr
 25. Arra
 26. Arre
 27. Arria
 28. Arrio
 29. Arro
 30. Arru
 31. Aru
 32. Ary
 33. Aura
 34. Aure
 35. Auria
 36. Auro
 37. Ayar
 38. Ayara
 39. Ayaria
 40. Ayra