Efternavn Aarhus



At vide mere om Aarhus efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aarhus efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aarhus.

Aarhus efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aarhus, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aarhus helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aarhus

Se kort over efternavn Aarhus

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aarhus i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aarhus, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aarhus, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aarhus efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aarhus efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aarhus er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aarhus i verden

 1. Norge Norge (448)
 2. USA USA (317)
 3. Danmark Danmark (103)
 4. Canada Canada (13)
 5. Sverige Sverige (10)
 6. Skotland Skotland (4)
 7. Kenya Kenya (4)
 8. Sydafrika Sydafrika (4)
 9. England England (2)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 11. Italien Italien (1)
 12. Kirgisistan Kirgisistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aarhus rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aarhus efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aarhus er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aarhus er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aarhus gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aarhus, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aarhus.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aarhus kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aarhus, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aarous
 2. Aaras
 3. Aarras
 4. Aarris
 5. Araus
 6. Arus
 7. Arrous
 8. Arous
 9. Aarias
 10. Aarush
 11. Aarrass
 12. Airas
 13. Aires
 14. Airos
 15. Araos
 16. Aras
 17. Arauz
 18. Arcs
 19. Arcue
 20. Areas
 21. Areis
 22. Ares
 23. Argua
 24. Argue
 25. Arias
 26. Aries
 27. Arios
 28. Aris
 29. Ariss
 30. Arju
 31. Aros
 32. Arqua
 33. Arque
 34. Arraes
 35. Arrais
 36. Arras
 37. Arrass
 38. Arrausi
 39. Arres
 40. Arries