Efternavn AardemaAt vide mere om Aardema efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aardema efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aardema.

Aardema efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aardema, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aardema helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aardema

Se kort over efternavn Aardema

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aardema i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aardema, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aardema, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aardema efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aardema efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aardema er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aardema i verden

 1. Nederlandene Nederlandene (758)
 2. USA USA (581)
 3. Canada Canada (48)
 4. Schweiz Schweiz (9)
 5. Australien Australien (2)
 6. Østrig Østrig (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Finland Finland (1)
 9. England England (1)
 10. Grækenland Grækenland (1)
 11. Portugal Portugal (1)
 12. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aardema rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aardema efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aardema er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aardema er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aardema gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aardema. Dette skyldes, at efternavnet Aardema ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aardema, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aardema, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aardema eller nogle af de efternavne, der ligner Aardema, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aardema blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aardema med en fælles rod.

 1. Ardena
 2. Ardana
 3. Arden
 4. Ardene
 5. Ardens
 6. Artem
 7. Artemia
 8. Artemi
 9. Arduna
 10. Artemy
 11. Ardamuy
 12. Ardan
 13. Ardanay
 14. Ardanaz
 15. Ardani
 16. Ardant
 17. Ardanza
 18. Ardente
 19. Ardenuy
 20. Ardin
 21. Ardner
 22. Ardoin
 23. Ardon
 24. Ardoun
 25. Arduan
 26. Arduña
 27. Ardyn
 28. Artenay
 29. Artene
 30. Arteni
 31. Artim
 32. Artime
 33. Artman
 34. Artom
 35. Ardans
 36. Ardanz
 37. Arduin
 38. Artemis
 39. Artemisa
 40. Artemus