Efternavn AardappelAt vide mere om Aardappel efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aardappel efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aardappel.

Aardappel efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aardappel, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aardappel helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aardappel

Se kort over efternavn Aardappel

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aardappel i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aardappel, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aardappel, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aardappel efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aardappel efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aardappel er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aardappel i verden

 1. USA USA (56)
 2. Nederlandene Nederlandene (30)
 3. Belgien Belgien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aardappel rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aardappel efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aardappel er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aardappel er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aardappel gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aardappel. Dette skyldes, at efternavnet Aardappel ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Aardappel eller nogle af de efternavne, der ligner Aardappel, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aardappel blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aardappel med en fælles rod.

 1. Ardavin
 2. Ardebol
 3. Ardevol
 4. Arotaipe
 5. Arotaype
 6. Arratibel
 7. Artabe
 8. Artave
 9. Arutaipe
 10. Arutaype
 11. Ardavany
 12. Ardepolla
 13. Ardèvol
 14. Ardivelo
 15. Ardabili
 16. Ardevines
 17. Ardevinez
 18. Artavia
 19. Arthofer
 20. Artibee
 21. Artabia
 22. Artabide
 23. Aratbi
 24. Ardovino
 25. Ardebili
 26. Arthuber
 27. Arteabaro
 28. Artivia
 29. Artaberro
 30. Artiabaro
 31. Ardbelava
 32. Artopoulos
 33. Artf
 34. Artuffo
 35. Arthaberro
 36. Arthoberro
 37. Aretouyap
 38. Areitiobirichinaga
 39. Areitiobiritxinaga