Efternavn AaramAt vide mere om Aaram efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaram efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaram.

Aaram efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaram, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaram helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaram

Se kort over efternavn Aaram

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaram i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaram, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaram, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaram efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaram efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaram er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaram i verden

 1. Iran Iran (162)
 2. Norge Norge (82)
 3. Indien Indien (67)
 4. Pakistan Pakistan (25)
 5. Marokko Marokko (9)
 6. Egypten Egypten (4)
 7. Australien Australien (1)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Danmark Danmark (1)
 10. Thailand Thailand (1)
 11. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaram rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaram efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaram er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaram er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aaram gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Aarim
 2. Ahram
 3. Aram
 4. Airam
 5. Ayram
 6. Aaron
 7. Aharram
 8. Ahrram
 9. Arama
 10. Aran
 11. Arm
 12. Arran
 13. Arrom
 14. Airan
 15. Arame
 16. Auran
 17. Aaren
 18. Arim
 19. Aramo
 20. Arami
 21. Aarun
 22. Arum
 23. Ahrem
 24. Aerni
 25. Aharn
 26. Aharon
 27. Aharrame
 28. Aharran
 29. Aheran
 30. Airain
 31. Airon
 32. Arain
 33. Arana
 34. Arean
 35. Arema
 36. Aren
 37. Arian
 38. Arima
 39. Arin
 40. Arma