Efternavn AanderudAt vide mere om Aanderud efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aanderud efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aanderud.

Aanderud efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aanderud, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aanderud helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aanderud

Se kort over efternavn Aanderud

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aanderud i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aanderud, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aanderud, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aanderud efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aanderud efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aanderud er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aanderud i verden

 1. USA USA (291)
 2. Tyskland Tyskland (18)
 3. Norge Norge (9)
 4. Mexico Mexico (5)
 5. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (4)
 6. Costa Rica Costa Rica (1)
 7. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aanderud rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aanderud efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aanderud er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aanderud er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aanderud gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aanderud. Dette skyldes, at efternavnet Aanderud ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aanderud, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aanderud.

 1. Anderu
 2. Ander
 3. Andera
 4. Anderas
 5. Anderer
 6. Anderes
 7. Anderez
 8. Anderiz
 9. Anderko
 10. Anderl
 11. Anderle
 12. Andero
 13. Anders
 14. Andersz
 15. Andert
 16. Andrus
 17. Andere
 18. Andru
 19. Anderi
 20. Andruk
 21. Andruw
 22. Andraud
 23. Andrut
 24. Anderw
 25. Anderst
 26. Andara
 27. Andaraz
 28. Andary
 29. Andaur
 30. Anderdon
 31. Andereck
 32. Anderegg
 33. Anderica
 34. Anderkin
 35. Anderley
 36. Anderlik
 37. Anderman
 38. Anderosn
 39. Andersch
 40. Andersen