Efternavn AamoldAt vide mere om Aamold efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aamold efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aamold.

Aamold efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aamold, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aamold helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aamold

Se kort over efternavn Aamold

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aamold i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aamold, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aamold, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aamold efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aamold efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aamold er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aamold i verden

 1. USA USA (271)
 2. Norge Norge (58)
 3. Danmark Danmark (4)
 4. Tyskland Tyskland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aamold rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aamold efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aamold er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aamold er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aamold gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aamold, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aamold.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aamold, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aamold, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aamold kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aamold, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aamold eller nogle af de efternavne, der ligner Aamold, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aamold blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aamold med en fælles rod.

 1. Anholt
 2. Amalet
 3. Amelot
 4. Amoldoni
 5. Analde
 6. Anawalt
 7. Anhalt
 8. Anilda
 9. Amhloud
 10. Aneldo
 11. Anholts
 12. Amilidia
 13. Anewalt
 14. Anlet
 15. Anlett
 16. Ameloot
 17. Annelot
 18. Amelotte
 19. Amilleta
 20. Amolategui
 21. Amillategi
 22. Amillategui