Efternavn AaltonenAt vide mere om Aaltonen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaltonen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaltonen.

Aaltonen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaltonen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaltonen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaltonen

Se kort over efternavn Aaltonen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaltonen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaltonen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaltonen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaltonen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaltonen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaltonen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaltonen i verden

 1. Finland Finland (10357)
 2. Sverige Sverige (242)
 3. Estland Estland (127)
 4. USA USA (113)
 5. Canada Canada (90)
 6. Brasilien Brasilien (35)
 7. Australien Australien (25)
 8. England England (25)
 9. New Zealand New Zealand (20)
 10. Danmark Danmark (16)
 11. Norge Norge (15)
 12. Tyskland Tyskland (10)
 13. Rusland Rusland (8)
 14. Spanien Spanien (7)
 15. Kina Kina (4)
 16. Schweiz Schweiz (3)
 17. Thailand Thailand (2)
 18. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 19. Østrig Østrig (1)
 20. Chile Chile (1)
 21. Skotland Skotland (1)
 22. Wales Wales (1)
 23. Italien Italien (1)
 24. Japan Japan (1)
 25. Niger Niger (1)
 26. Nederlandene Nederlandene (1)
 27. Polen Polen (1)
 28. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 29. Slovenien Slovenien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaltonen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaltonen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaltonen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaltonen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aaltonen gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aaltonen, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aaltonen.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aaltonen, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aaltonen, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aaltonen kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aaltonen, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Altonen
 2. Aaltona
 3. Allton
 4. Alten
 5. Althen
 6. Altine
 7. Alton
 8. Ailton
 9. Altoni
 10. Altaner
 11. Aaltink
 12. Aulton
 13. Ahlden
 14. Alden
 15. Aldoman
 16. Aldon
 17. Aldonza
 18. Aldunin
 19. Allaton
 20. Altan
 21. Altana
 22. Altani
 23. Altena
 24. Altenau
 25. Altenbern
 26. Altenor
 27. Althan
 28. Althann
 29. Althaun
 30. Althoun
 31. Altina
 32. Alting
 33. Altini
 34. Altman
 35. Altmann
 36. Altmyer
 37. Altom
 38. Altonaga
 39. Altounian
 40. Altun