Efternavn AalimAt vide mere om Aalim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aalim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aalim.

Aalim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aalim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aalim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aalim

Se kort over efternavn Aalim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aalim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aalim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aalim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aalim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aalim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aalim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aalim i verden

 1. Pakistan Pakistan (16700)
 2. Indien Indien (1490)
 3. Marokko Marokko (170)
 4. Egypten Egypten (122)
 5. Nigeria Nigeria (18)
 6. Filippinerne Filippinerne (12)
 7. Maldiverne Maldiverne (10)
 8. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (9)
 9. Sudan Sudan (9)
 10. Tanzania Tanzania (9)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 12. Afghanistan Afghanistan (4)
 13. England England (4)
 14. Algeriet Algeriet (2)
 15. Sverige Sverige (2)
 16. USA USA (2)
 17. Bangladesh Bangladesh (1)
 18. Ghana Ghana (1)
 19. Irak Irak (1)
 20. Kenya Kenya (1)
 21. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aalim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aalim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aalim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aalim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aalim. Dette skyldes, at efternavnet Aalim ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aalim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aalim, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aalim eller nogle af de efternavne, der ligner Aalim, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aalim blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aalim med en fælles rod.

 1. Alim
 2. Aalam
 3. Aallam
 4. Ahlem
 5. Ahlin
 6. Ahlm
 7. Ahlum
 8. Alam
 9. Alem
 10. Alimi
 11. Alimo
 12. Alin
 13. Allam
 14. Allem
 15. Allin
 16. Allum
 17. Alm
 18. Alom
 19. Alum
 20. Aylin
 21. Alima
 22. Ahlam
 23. Ailin
 24. Allom
 25. Ahlen
 26. Ahlheim
 27. Aileme
 28. Ailon
 29. Alaimo
 30. Alain
 31. Alama
 32. Alami
 33. Alamia
 34. Alamo
 35. Alan
 36. Alani
 37. Alania
 38. Aleem
 39. Aleme
 40. Alemi