Efternavn AaliliAt vide mere om Aalili efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aalili efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aalili.

Aalili efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aalili, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aalili helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aalili

Se kort over efternavn Aalili

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aalili i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aalili, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aalili, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aalili efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aalili efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aalili er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aalili i verden

 1. Marokko Marokko (170)
 2. Spanien Spanien (25)
 3. Nederlandene Nederlandene (13)
 4. Norge Norge (9)
 5. Nigeria Nigeria (4)
 6. Danmark Danmark (3)
 7. Algeriet Algeriet (2)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. Namibia Namibia (1)
 11. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aalili rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aalili efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aalili er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aalili er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aalili, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aalili, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aalili kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aalili, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aalili eller nogle af de efternavne, der ligner Aalili, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aalili blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aalili med en fælles rod.

 1. Alili
 2. Aalilou
 3. Alali
 4. Allali
 5. Allioli
 6. Aaloul
 7. Ahlal
 8. Alaali
 9. Alal
 10. Alalawi
 11. Alelu
 12. Alillo
 13. Alilou
 14. Allal
 15. Allala
 16. Allely
 17. Alliel
 18. Allolo
 19. Alaila
 20. Ailal
 21. Al-ali
 22. Al ali
 23. Allel
 24. Alouli
 25. Alala
 26. Aulalia
 27. Allul
 28. Ahallal
 29. Aholelei
 30. Al-alawi
 31. Alella
 32. Alello
 33. Allalou
 34. Alloul
 35. Alwell
 36. Aullol
 37. Al aliawi
 38. Al alawi
 39. Al awaili
 40. Alalah