Efternavn AalfsAt vide mere om Aalfs efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aalfs efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aalfs.

Aalfs efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aalfs, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aalfs helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aalfs

Se kort over efternavn Aalfs

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aalfs i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aalfs, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aalfs, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aalfs efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aalfs efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aalfs er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aalfs i verden

 1. USA USA (169)
 2. Nederlandene Nederlandene (128)
 3. Australien Australien (1)
 4. Costa Rica Costa Rica (1)
 5. Spanien Spanien (1)
 6. Mexico Mexico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aalfs rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aalfs efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aalfs er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aalfs er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aalfs. Dette skyldes, at efternavnet Aalfs ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aalfs, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aalfs.

At afgøre om efternavnet Aalfs eller nogle af de efternavne, der ligner Aalfs, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aalfs blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aalfs med en fælles rod.

 1. Alfes
 2. Alfos
 3. Alofs
 4. Alps
 5. Alabes
 6. Alaves
 7. Albas
 8. Albes
 9. Albis
 10. Albos
 11. Albus
 12. Alfsen
 13. Alfson
 14. Alvas
 15. Alves
 16. Alvis
 17. Alfeus
 18. Alfais
 19. Alfisi
 20. Albys
 21. Alpes
 22. Alfuso
 23. Alavez
 24. Albages
 25. Albasi
 26. Albeg
 27. Albesa
 28. Albez
 29. Albise
 30. Albiso
 31. Albisu
 32. Albiz
 33. Albost
 34. Albuse
 35. Alepus
 36. Alfosea
 37. Alfstad
 38. Alibes
 39. Alives
 40. Alvaz