Efternavn AaldersAt vide mere om Aalders efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aalders efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aalders.

Aalders efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aalders, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aalders helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aalders

Se kort over efternavn Aalders

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aalders i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aalders, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aalders, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aalders efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aalders efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aalders er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aalders i verden

  1. Nederlandene Nederlandene (2400)
  2. Canada Canada (221)
  3. USA USA (127)
  4. Australien Australien (59)
  5. Tyskland Tyskland (54)
  6. England England (18)
  7. New Zealand New Zealand (14)
  8. Belgien Belgien (12)
  9. Thailand Thailand (12)
  10. Schweiz Schweiz (8)
  11. Danmark Danmark (8)
  12. Sverige Sverige (4)
  13. Norge Norge (3)
  14. Sydafrika Sydafrika (3)
  15. Ungarn Ungarn (2)
  16. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
  17. Spanien Spanien (1)
  18. Frankrig Frankrig (1)
  19. Skotland Skotland (1)
  20. Kroatien Kroatien (1)
  21. Japan Japan (1)
  22. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aalders rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aalders efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aalders er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aalders er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aalders gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aalders, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aalders.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aalders, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aalders, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aalders kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aalders, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aalders eller nogle af de efternavne, der ligner Aalders, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aalders blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aalders med en fælles rod.

  1. Alders
  2. Alder
  3. Allder
  4. Alters
  5. Aulder
  6. Aldera
  7. Aalderink
  8. Aladern
  9. Aldar
  10. Aldart
  11. Alderby
  12. Aldersey
  13. Alderson
  14. Aldir
  15. Aldora
  16. Aldorf
  17. Aldura
  18. Alter
  19. Altera
  20. Altere
  21. Alteri
  22. Altero
  23. Aladero
  24. Aldari
  25. Aldara
  26. Al deri
  27. Aldor
  28. Aldaro
  29. Aldear
  30. Aldersea
  31. Aladro
  32. Alatra
  33. Alatri
  34. Aldaret
  35. Aldaria
  36. Aldarias
  37. Aldariz
  38. Alderete
  39. Alderfer
  40. Alderink