Efternavn AalandAt vide mere om Aaland efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaland efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaland.

Aaland efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaland, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaland helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaland

Se kort over efternavn Aaland

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaland i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaland, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaland, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaland efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaland efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaland er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaland i verden

 1. Norge Norge (333)
 2. USA USA (197)
 3. Indien Indien (13)
 4. England England (2)
 5. Malta Malta (1)
 6. Mexico Mexico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaland rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaland efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaland er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaland er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aaland gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaland. Dette skyldes, at efternavnet Aaland ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aaland, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aaland, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aaland eller nogle af de efternavne, der ligner Aaland, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aaland blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aaland med en fælles rod.

 1. Aland
 2. Alland
 3. Ayland
 4. Ahland
 5. Alandi
 6. Alandt
 7. Allande
 8. Alande
 9. Allando
 10. Alanda
 11. Alander
 12. Alandes
 13. Alandez
 14. Alandin
 15. Alandri
 16. Alanti
 17. Alenda
 18. Alende
 19. Allende
 20. Allhands
 21. Alunda
 22. Alunde
 23. Alandia
 24. Alinde
 25. Alinda
 26. Alandry
 27. Alahmad
 28. Alameda
 29. Alandete
 30. Aleandri
 31. Aleandro
 32. Alenta
 33. Alhindi
 34. Aliende
 35. Aliendi
 36. Alindan
 37. Allender
 38. Allendes
 39. Allinder
 40. Almada