Efternavn AakidAt vide mere om Aakid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aakid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aakid.

Aakid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aakid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aakid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aakid

Se kort over efternavn Aakid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aakid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aakid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aakid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aakid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aakid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aakid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aakid i verden

 1. Spanien Spanien (30)
 2. Marokko Marokko (9)
 3. Indien Indien (8)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aakid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aakid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aakid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aakid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aakid gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aakid. Dette skyldes, at efternavnet Aakid ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aakid, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aakid.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aakid kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aakid, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aakid eller nogle af de efternavne, der ligner Aakid, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aakid blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aakid med en fælles rod.

 1. Akid
 2. Akkad
 3. Asid
 4. Asjid
 5. Assid
 6. Akidi
 7. Akida
 8. Aqid
 9. Aked
 10. Aced
 11. Agadi
 12. Agati
 13. Agdi
 14. Agud
 15. Ajaoud
 16. Akdi
 17. Aket
 18. Akita
 19. Asaad
 20. Asad
 21. Asadi
 22. Asaidi
 23. Ased
 24. Ashida
 25. Asjad
 26. Assad
 27. Assaid
 28. Asti
 29. Astie
 30. Asud
 31. Aswad
 32. Aucido
 33. Aused
 34. Ausit
 35. Azad
 36. Azadi
 37. Akta
 38. Ajit
 39. Aquad
 40. Aguad