Efternavn AakerAt vide mere om Aaker efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaker efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaker.

Aaker efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaker, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaker helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaker

Se kort over efternavn Aaker

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaker i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaker, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaker, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaker efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaker efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaker er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaker i verden

 1. USA USA (779)
 2. Norge Norge (180)
 3. Canada Canada (20)
 4. Sverige Sverige (5)
 5. Australien Australien (2)
 6. Danmark Danmark (2)
 7. Polen Polen (2)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Indonesien Indonesien (1)
 10. Indien Indien (1)
 11. Iran Iran (1)
 12. Qatar Qatar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaker rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaker efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaker er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaker er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaker. Dette skyldes, at efternavnet Aaker ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aaker, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aaker.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aaker, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aaker, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aaker kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aaker, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Acker
 2. Aker
 3. Asker
 4. Auker
 5. Akker
 6. Aakre
 7. Acer
 8. Acher
 9. Acier
 10. Ager
 11. Agger
 12. Aguer
 13. Aikar
 14. Akar
 15. Akery
 16. Akkar
 17. Aser
 18. Asher
 19. Askar
 20. Asser
 21. Aucker
 22. Auger
 23. Ayser
 24. Azer
 25. Aasir
 26. Akier
 27. Asier
 28. Akor
 29. Agier
 30. Azzer
 31. Ajer
 32. Akir
 33. Axer
 34. Agher
 35. Askeur
 36. Ackery
 37. Acar
 38. Acera
 39. Acero
 40. Achar