Efternavn AakefAt vide mere om Aakef efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aakef efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aakef.

Aakef efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aakef, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aakef helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aakef

Se kort over efternavn Aakef

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aakef i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aakef, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aakef, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aakef efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aakef efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aakef er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aakef i verden

 1. Tyskland Tyskland (1)
 2. Egypten Egypten (1)
 3. Qatar Qatar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aakef rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aakef efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aakef er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aakef er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aakef. Dette skyldes, at efternavnet Aakef ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aakef, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aakef.

At afgøre om efternavnet Aakef eller nogle af de efternavne, der ligner Aakef, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aakef blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aakef med en fælles rod.

 1. Akif
 2. Assef
 3. Asef
 4. Aakib
 5. Aasaf
 6. Aseef
 7. Acoff
 8. Acuff
 9. Agape
 10. Akba
 11. Akpo
 12. Asavei
 13. Asefa
 14. Asif
 15. Aspe
 16. Aspey
 17. Assaf
 18. Assefa
 19. Axpe
 20. Azahaf
 21. Azhaf
 22. Azpe
 23. Asseff
 24. Aceff
 25. Assefh
 26. Asaf
 27. Azeb
 28. Aqayev
 29. Agayev
 30. Akpa
 31. Azayev
 32. Agaev
 33. Asaev
 34. Asoev
 35. Awaseb
 36. Asabe
 37. Ajeeb
 38. Ageeb
 39. Akab
 40. Akaev