Efternavn AadamsAt vide mere om Aadams efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aadams efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aadams.

Aadams efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aadams, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aadams helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aadams

Se kort over efternavn Aadams

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aadams i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aadams, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aadams, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aadams efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aadams efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aadams er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aadams i verden

 1. Nigeria Nigeria (487)
 2. USA USA (15)
 3. England England (1)
 4. Ghana Ghana (1)
 5. Indien Indien (1)
 6. Syrien Syrien (1)
 7. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aadams rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aadams efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aadams er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aadams er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aadams gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aadams. Dette skyldes, at efternavnet Aadams ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Aadams eller nogle af de efternavne, der ligner Aadams, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aadams blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aadams med en fælles rod.

 1. Adams
 2. Addams
 3. Adames
 4. Adamos
 5. Adamus
 6. Adans
 7. Addoms
 8. Adhams
 9. Adamec
 10. Adamek
 11. Adamez
 12. Adamic
 13. Adamik
 14. Adamsen
 15. Adamski
 16. Adamsky
 17. Adamson
 18. Adamuz
 19. Adanes
 20. Adank
 21. Adansa
 22. Admas
 23. Atems
 24. Athans
 25. Attems
 26. Atanas
 27. Addens
 28. Adanis
 29. Adamska
 30. Adamsek
 31. Adamko
 32. Adamcz
 33. Adamkus
 34. Adamcik
 35. Adamescu
 36. Adamiak
 37. Adamich
 38. Adamick
 39. Adamiec
 40. Adanez