Efternavn åslundAt vide mere om åslund efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åslund efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åslund.

åslund efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åslund, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åslund helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åslund

Se kort over efternavn åslund

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åslund i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åslund, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åslund, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åslund efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åslund efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åslund er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åslund i verden

 1. Sverige Sverige (2350)
 2. Norge Norge (120)
 3. Tyskland Tyskland (7)
 4. Danmark Danmark (2)
 5. USA USA (2)
 6. Spanien Spanien (1)
 7. Finland Finland (1)
 8. Frankrig Frankrig (1)
 9. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åslund rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åslund efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åslund er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åslund er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet åslund gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet åslund, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner åslund, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Aasland
 2. Aslun
 3. Ausland
 4. Ackland
 5. Acland
 6. Aislan
 7. Ajluni
 8. Akeland
 9. Ashland
 10. Askland
 11. Aslan
 12. Aslani
 13. Aslin
 14. Aslyn
 15. Aukland
 16. Aisling
 17. Aslina
 18. Aslen
 19. Asling
 20. Aslum
 21. Acklen
 22. Acklin
 23. Aclan
 24. Agelan
 25. Agulin
 26. Ajlouny
 27. Ashlin
 28. Ashline
 29. Asilona
 30. Askeland
 31. Aslam
 32. Aslami
 33. Aslanov
 34. Asllani
 35. Assalini
 36. Assalone
 37. Asselen
 38. Asselin
 39. Asseline
 40. Auckland