Efternavn åsbergAt vide mere om åsberg efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åsberg efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åsberg.

åsberg efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åsberg, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åsberg helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åsberg

Se kort over efternavn åsberg

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åsberg i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åsberg, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åsberg, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åsberg efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åsberg efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åsberg er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åsberg i verden

 1. Sverige Sverige (2106)
 2. Norge Norge (115)
 3. Danmark Danmark (22)
 4. Belgien Belgien (1)
 5. Estland Estland (1)
 6. Spanien Spanien (1)
 7. Finland Finland (1)
 8. Frankrig Frankrig (1)
 9. Wales Wales (1)
 10. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åsberg rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åsberg efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åsberg er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åsberg er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet åsberg eller nogle af de efternavne, der ligner åsberg, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet åsberg blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn åsberg med en fælles rod.

 1. Asbert
 2. Asbery
 3. Asperg
 4. Axberg
 5. Asber
 6. Ajober
 7. Asberry
 8. Asbra
 9. Asbury
 10. Asper
 11. Aspera
 12. Aspero
 13. Aspery
 14. Asseburg
 15. Ausberry
 16. Ausborn
 17. Ausburn
 18. Ausberto
 19. Azbert
 20. Akber
 21. Achbari
 22. Achberger
 23. Acibar
 24. Agbor
 25. Aispiri
 26. Aispuro
 27. Aispuru
 28. Ajbar
 29. Akbar
 30. Akbari
 31. Akbary
 32. Asborne
 33. Ascheberg
 34. Asfar
 35. Ashberry
 36. Ashburn
 37. Ashbury
 38. Asparo
 39. Asperen
 40. Asperez