Efternavn årsvollAt vide mere om årsvoll efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at årsvoll efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet årsvoll.

årsvoll efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder årsvoll, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet årsvoll helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet årsvoll

Se kort over efternavn årsvoll

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal årsvoll i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet årsvoll, så vi kan få præcise oplysninger om alle de årsvoll, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor årsvoll efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med årsvoll efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis årsvoll er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest årsvoll i verden

 1. Norge Norge (44)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal årsvoll rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med årsvoll efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor årsvoll er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande årsvoll er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet årsvoll gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet årsvoll eller nogle af de efternavne, der ligner årsvoll, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet årsvoll blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn årsvoll med en fælles rod.

 1. Aarsvold
 2. Arsov
 3. Arsova
 4. Arsoev
 5. Archbell
 6. Archbold
 7. Arcoba
 8. Argoub
 9. Arispon
 10. Arkfeld
 11. Arsave
 12. Arzabal
 13. Arsovska
 14. Arsovski
 15. Archivol
 16. Arsuffi
 17. Arsaev
 18. Arqoub
 19. Arsović
 20. Arykova
 21. Arykov
 22. Arkoub
 23. Aarkoub
 24. Arshba
 25. Archbald
 26. Archibold
 27. Archip
 28. Archivel
 29. Argibay
 30. Aricapa
 31. Arispe
 32. Arispuro
 33. Arizabal
 34. Arizavalo
 35. Arizpe
 36. Arrazabal
 37. Arrazubi
 38. Arrospide
 39. Arzaba
 40. Arzabe