Efternavn åkerströmAt vide mere om åkerström efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åkerström efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åkerström.

åkerström efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åkerström, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åkerström helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åkerström

Se kort over efternavn åkerström

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åkerström i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åkerström, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åkerström, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åkerström efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åkerström efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åkerström er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åkerström i verden

 1. Sverige Sverige (1864)
 2. Finland Finland (44)
 3. Danmark Danmark (16)
 4. Norge Norge (12)
 5. Schweiz Schweiz (2)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Estland Estland (1)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. Grækenland Grækenland (1)
 10. Hong Kong Hong Kong (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åkerström rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åkerström efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åkerström er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åkerström er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet åkerström gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner åkerström. Dette skyldes, at efternavnet åkerström ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet åkerström, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner åkerström, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet åkerström kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner åkerström, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Akerstrom
 2. Ackers
 3. Ackerson
 4. Akers
 5. Akersloot
 6. Akerson
 7. Akurstein
 8. Akkersdijk
 9. Ackerknecht
 10. Ackhurst
 11. Agers
 12. Aggers
 13. Agresar
 14. Agrest
 15. Agresta
 16. Agreste
 17. Agresti
 18. Agresto
 19. Akarregi
 20. Akehurst
 21. Akeris
 22. Ashurst
 23. Azkargorta
 24. Azkarraga
 25. Aguergaray
 26. Askargorta
 27. Agresor
 28. Ackehurst
 29. Akursmørk
 30. Agerskov
 31. Akorjuru
 32. Akarsu
 33. Aguersif
 34. Acerreca
 35. Agerskow
 36. Akhurst
 37. Askerko
 38. Acarsa
 39. Accorsi
 40. Accursi