Efternavn åkerlundAt vide mere om åkerlund efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åkerlund efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åkerlund.

åkerlund efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åkerlund, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åkerlund helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åkerlund

Se kort over efternavn åkerlund

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åkerlund i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åkerlund, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åkerlund, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åkerlund efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åkerlund efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åkerlund er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åkerlund i verden

 1. Sverige Sverige (3137)
 2. Finland Finland (730)
 3. Norge Norge (63)
 4. Estland Estland (23)
 5. Danmark Danmark (7)
 6. England England (7)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Island Island (1)
 9. Jordan Jordan (1)
 10. Japan Japan (1)
 11. Luxembourg Luxembourg (1)
 12. Monaco Monaco (1)
 13. Filippinerne Filippinerne (1)
 14. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åkerlund rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åkerlund efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åkerlund er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åkerlund er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet åkerlund gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner åkerlund. Dette skyldes, at efternavnet åkerlund ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet åkerlund, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner åkerlund, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Akerlund
 2. Ackerland
 3. Ackerley
 4. Ackerly
 5. Akerley
 6. Akerly
 7. Azeroual
 8. Acerola
 9. Agrela
 10. Agrella
 11. Agrelo
 12. Aguerralde
 13. Ascherl
 14. Azarloza
 15. Azaroual
 16. Agerralde
 17. Asgarli
 18. Aggerholm
 19. Agerholm
 20. Ajruli
 21. Agarla
 22. Azzeruoli
 23. Axiarli
 24. Agrell
 25. Ackrill
 26. Acuriola
 27. Agarwal
 28. Agarwala
 29. Aggarwal
 30. Agrawal
 31. Agrillo
 32. Aguareles
 33. Asarela
 34. Ascarelli
 35. Augurelli
 36. Azarola
 37. Azzarella
 38. Azzarelli
 39. Azzarello
 40. Azzaroli