Efternavn åhlénAt vide mere om åhlén efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at åhlén efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet åhlén.

åhlén efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder åhlén, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet åhlén helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet åhlén

Se kort over efternavn åhlén

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal åhlén i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet åhlén, så vi kan få præcise oplysninger om alle de åhlén, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor åhlén efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med åhlén efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis åhlén er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest åhlén i verden

 1. Sverige Sverige (872)
 2. Norge Norge (3)
 3. USA USA (2)
 4. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 5. Australien Australien (1)
 6. Danmark Danmark (1)
 7. Finland Finland (1)
 8. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal åhlén rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med åhlén efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor åhlén er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande åhlén er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet åhlén gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet åhlén, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner åhlén.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet åhlén kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner åhlén, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet åhlén eller nogle af de efternavne, der ligner åhlén, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet åhlén blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn åhlén med en fælles rod.

 1. Ahlen
 2. Ahlin
 3. Além
 4. Ayllón
 5. Ahlem
 6. Ahlm
 7. Ahlum
 8. Aillon
 9. Ailon
 10. Alain
 11. Alan
 12. Alen
 13. Aleyn
 14. Alien
 15. Alin
 16. Allain
 17. Allan
 18. Allen
 19. Alleon
 20. Alleyn
 21. Allin
 22. Allion
 23. Allon
 24. Alluin
 25. Allyn
 26. Alon
 27. Alun
 28. Alwan
 29. Alwin
 30. Alwyn
 31. Alyan
 32. Alyn
 33. Aulan
 34. Aullon
 35. Aylin
 36. Ayllon
 37. Aylon
 38. Aylwin
 39. Aullan
 40. Aileen