Efternavn átsAt vide mere om áts efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at áts efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet áts.

áts efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder áts, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet áts helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet áts

Se kort over efternavn áts

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal áts i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet áts, så vi kan få præcise oplysninger om alle de áts, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor áts efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med áts efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis áts er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest áts i verden

 1. Ungarn Ungarn (158)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal áts rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med áts efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor áts er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande áts er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet áts gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet áts, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner áts.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet áts, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner áts, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet áts kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner áts, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet áts eller nogle af de efternavne, der ligner áts, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet áts blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn áts med en fælles rod.

 1. Aits
 2. Adas
 3. Ades
 4. Adis
 5. Adys
 6. Aites
 7. Ates
 8. Atis
 9. Atse
 10. Atz
 11. Ayats
 12. Aytes
 13. Atsu
 14. Attis
 15. Autos
 16. Aids
 17. Autis
 18. Attas
 19. Aitsi
 20. Atas
 21. Adds
 22. Addis
 23. Adesi
 24. Adius
 25. Adix
 26. Adja
 27. Adje
 28. Ataz
 29. Athas
 30. Atik
 31. Atiq
 32. Atsea
 33. Attias
 34. Attig
 35. Attix
 36. Atuse
 37. Atxa
 38. Atze
 39. Audas
 40. Aytch