Efternavn ásmundssonAt vide mere om ásmundsson efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ásmundsson efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ásmundsson.

ásmundsson efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ásmundsson, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ásmundsson helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ásmundsson

Se kort over efternavn ásmundsson

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ásmundsson i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ásmundsson, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ásmundsson, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ásmundsson efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ásmundsson efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ásmundsson er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ásmundsson i verden

 1. Island Island (258)
 2. Danmark Danmark (4)
 3. Færøerne Færøerne (1)
 4. Malaysia Malaysia (1)
 5. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ásmundsson rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ásmundsson efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ásmundsson er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ásmundsson er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner ásmundsson. Dette skyldes, at efternavnet ásmundsson ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet ásmundsson, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner ásmundsson.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet ásmundsson kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner ásmundsson, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Asmundo
 2. Asmunsen
 3. Asmann
 4. Assmann
 5. Aismendi
 6. ásmundsdóttir
 7. Asmon
 8. Agamenon
 9. Accomando
 10. Ackmann
 11. Aganon
 12. Agimon
 13. Agnon
 14. Aignon
 15. Aizmendi
 16. Akemann
 17. Akemon
 18. Ashmon
 19. Ashmun
 20. Asman
 21. Assman
 22. Asumendi
 23. Ausman
 24. Auzmendi
 25. Azumendi
 26. Auzmendia
 27. Asmahan
 28. Agamenone
 29. Akunen
 30. Azmanov
 31. Aguemon
 32. Assoumanou
 33. Aizannon
 34. Assienin
 35. Azenon
 36. Assouman
 37. Azanon
 38. Asmine
 39. Axmann
 40. Asañon