Efternavn ártingAt vide mere om árting efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at árting efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet árting.

árting efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder árting, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet árting helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet árting

Se kort over efternavn árting

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal árting i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet árting, så vi kan få præcise oplysninger om alle de árting, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor árting efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med árting efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis árting er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest árting i verden

 1. Færøerne Færøerne (25)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal árting rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med árting efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor árting er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande árting er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner árting. Dette skyldes, at efternavnet árting ofte har gennemgået mutationer.

 1. Artin
 2. Artino
 3. Artini
 4. Ardin
 5. Aretin
 6. Aretini
 7. Artan
 8. Artanga
 9. Artano
 10. Artene
 11. Arteni
 12. Artim
 13. Artime
 14. Artinger
 15. Arton
 16. Artune
 17. Artuni
 18. Ayrton
 19. Artiom
 20. Artoni
 21. Artion
 22. Artana
 23. Airton
 24. Aratani
 25. Ardaine
 26. Ardan
 27. Ardana
 28. Ardani
 29. Ardant
 30. Arden
 31. Ardena
 32. Ardene
 33. Ardens
 34. Ardines
 35. Ardinger
 36. Ardions
 37. Ardoin
 38. Ardoino
 39. Ardon
 40. Arduini