Efternavn árnadóttirAt vide mere om árnadóttir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at árnadóttir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet árnadóttir.

árnadóttir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder árnadóttir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet árnadóttir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet árnadóttir

Se kort over efternavn árnadóttir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal árnadóttir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet árnadóttir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de árnadóttir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor árnadóttir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med árnadóttir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis árnadóttir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest árnadóttir i verden

 1. Island Island (1805)
 2. Danmark Danmark (16)
 3. Færøerne Færøerne (13)
 4. Sverige Sverige (13)
 5. Norge Norge (4)
 6. Spanien Spanien (3)
 7. Canada Canada (1)
 8. England England (1)
 9. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal árnadóttir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med árnadóttir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor árnadóttir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande árnadóttir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner árnadóttir. Dette skyldes, at efternavnet árnadóttir ofte har gennemgået mutationer.

 1. Arnadottir
 2. Arnati
 3. Arnauti
 4. Arnatt
 5. Ahrndt
 6. Armati
 7. Armatis
 8. Arnadillo
 9. Arnado
 10. Arnaout
 11. Arnaudi
 12. Arnaut
 13. Arnauto
 14. Arnautov
 15. Arnautovic
 16. Arnautu
 17. Arnder
 18. Arndorfer
 19. Arndt
 20. Arndts
 21. Arnett
 22. Arnette
 23. Arnott
 24. Arnaudin
 25. Armadori
 26. Arnaudet
 27. Arnaudot
 28. Arndtsen
 29. Aarnouts
 30. Ahrendt
 31. Arameta
 32. Aranada
 33. Arandia
 34. Araneta
 35. Aranot
 36. Arant
 37. Arantave
 38. Arantegui
 39. Arantes
 40. Aranton