Efternavn ámundadóttirAt vide mere om ámundadóttir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ámundadóttir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ámundadóttir.

ámundadóttir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ámundadóttir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ámundadóttir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ámundadóttir

Se kort over efternavn ámundadóttir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ámundadóttir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ámundadóttir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ámundadóttir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ámundadóttir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ámundadóttir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ámundadóttir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ámundadóttir i verden

 1. Island Island (83)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ámundadóttir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ámundadóttir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ámundadóttir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ámundadóttir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet ámundadóttir, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner ámundadóttir.

 1. ámundason
 2. Amundarain
 3. Amundarai
 4. Ammanati
 5. Ammannati
 6. Amondarain
 7. Amunategui
 8. Amundaray
 9. Amandarain
 10. Amunategi
 11. Amanda
 12. Amandi
 13. Amandis
 14. Amanti
 15. Amantia
 16. Amenda
 17. Amendi
 18. Amendolia
 19. Amendt
 20. Aminatou
 21. Ammondt
 22. Amondaray
 23. Amonett
 24. Amonette
 25. Amundsen
 26. Amundson
 27. Amonategui
 28. Aminata
 29. Amanat
 30. Amandio
 31. Amanatidis
 32. Amanuddin
 33. Amondi
 34. Aminat
 35. Anwandter
 36. Ammendolia
 37. Ammannato
 38. Amenduni
 39. Aimonetto
 40. Amandoli